PLNĚNÁ KACHNA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / DRŮBEŽ / DRŮBEŽ KACHNA / 




INGREDIENCE: 1 kachna, sůl.
Nádivka: 2 žemle, 2 vejce, mléko, 30 g másla, l kachní játra, muškátový oříšek, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěnou kachnu osolíme uvnitř, naplníme nádivkou, kůži zašijeme, osolíme na povrchu, vložíme do pekáče hřbetem nahoru a pečeme nejprve překrytou, později dopékáme bez pokličky. Při pečení kachnu přeléváme vypečenou šťávou a podléváme horkou vodou, občas tučné části mělce propícháme vidličkou, aby vyteklo sádlo, které sbíráme lžící do zvláštního kastrůlku. Příprava nádivky: Žemle pokrájené na kostičky zvlhčíme mlékem, po prosáknutí vmícháme žloutky, rozehřáté máslo, pokrájená kachní játra, sůl a špetku strouhaného muškátového oříšku, nakonec přidáme sníh z bílků.



PLNĚNÁ KACHNA. PLNĚNÁ KACHNA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1349 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz